دستگاه مایکروویوآروان پرتو تکاپ
معمولاً میکروارگانیسمها سبب آلودگی، عفونت و فساد میشوند. لذا لازم است که این نوع میکروارگانیسمها را از بین برده و یا از سطح اجسام حذف کنیم به این عمل میکروبکشی یا استریلیزاسیون گفته میشود. بنابراین سترونسازی مشتمل بر فرآیندی میگردد که طی آن تمام میکروارگانیسمها، باکتریها، قارچها، میکروبها و ویروسهای زنده از یک شیء یا سطح آن و فضای آن عاری شوند. برای انجام فرآیندهای فوق، روشهای شیمیایی، دود دادن، حرارت دادن رایج است ولی درحال حاضر بیشتر از روشهای پرتوفرآوری استفاده میشود مخصوصاً اینکه در سایر روشها، قبل از فرآیند اصلی، سطح اجسام باید به طرز خاصی تمیز و چربی زدایی شود که همیشه این کار آسان نیست و نیازمند صرف هزینه میباشد. اما در پرتودهی مواد غذایی علاوه بر سالم و بی خطر بودن، ارزش غذایی و کیفیت طعم موادغذایی را از بین نمیبرد و میتواند زمان مصرف مواد غذایی را افزایش دهد. شرایط مهم و تأثیرگذار در پرتودهی مواد غذایی ممکن است شامل درجه حرارت مواد غذایی، خلوص، وجود هوا در زمان بستهبندی مواد غذایی، مقدار آب و نوع میکروارگانیسمهای احتمالی موجود باشد. مسلماً هر یک از این عوامل در تعیین دز و نحوه پرتودهی تعیین کننده خواهد بود. بدین منظور گروه تجاری جهانی عیاران با مشارکت شرکت توسعه کاربرد پرتو ها دستگاه خشک کن و آفت زدایی مایکروویو آروان پرتو تکاپ را معرفی مینماید.این محصول با استفاده از امواج مایکرویو علاوه بر تأثیر پرتودهی در حذف باکتریهای مواد گیاهی خیلی مؤثرتر از روشهای حرارتی یا شیمیایی است. این روش، از تمام روشهای استریل کردن سریعتر و قابل انعطافتر بوده و نیز مانع بکارگیری گازهای سمی و سرطانزا که برای سلامتی و محیط زیست خطرناک هستند، میشود.
تکاپ همراه شما کوشا در حفظ محیط زیست
Face book: Takap Ayaran
Instagram: @take_up.ayaran
WhatsApp: +989981518742
Gmail: [email protected]
برچسب: عیاران، هلدینگ عیاران، گروه تجاری جهانی عیاران، تکاپ، Takap ،آروان پرتو، گاما، الکترونیک، ماکروویو، خشک کردن، آفت زدایی، حفظ محیط زیست، کشاورزی، پرتودهی، زمین، صنایع غذایی، منابع غذایی، غذا،