معمولاً میکروارگانیسمها سبب آلودگی، عفونت و فساد میشوند. لذا لازم است که این نوع میکروارگانیسمها را از بین برده و یا از سطح اجسام حذف کنیم به این عمل میکروبکشی یا استریلیزاسیون گفته میشود. بنابراین سترونسازی مشتمل بر فرآیندی میگردد که طی آن تمام میکروارگانیسمها، باکتریها، قارچها، میکروبها و ویروسهای زنده از یک شیء یا سطح آن و فضای آن عاری شوند. برای انجام فرآیندهای فوق، روشهای شیمیایی، دود دادن، حرارت دادن رایج است ولی درحال حاضر بیشتر از روشهای پرتوفرآوری استفاده میشود مخصوصاً اینکه در سایر روشها، قبل از فرآیند اصلی، سطح اجسام باید به طرز خاصی تمیز و چربی زدایی شود که همیشه این کار آسان نیست و نیازمند صرف هزینه میباشد. اما در پرتودهی مواد غذایی علاوه بر سالم و بی خطر بودن، ارزش غذایی و کیفیت طعم موادغذایی را از بین نمیبرد و میتواند زمان مصرف مواد غذایی را افزایش دهد. شرایط مهم و تأثیرگذار در پرتودهی مواد غذایی ممکن است شامل درجه حرارت مواد غذایی، خلوص، وجود هوا در زمان بستهبندی مواد غذایی، مقدار آب و نوع میکروارگانیسمهای احتمالی موجود باشد. مسلماً هر یک از این عوامل در تعیین دز و نحوه پرتودهی تعیین کننده خواهد بود. بدین منظور گروه تجاری جهانی عیاران با مشارکت شرکت توسعه کاربرد پرتو ها دستگاه خشک کن و آفت زدایی مایکروویو آروان پرتو تکاپ را معرفی مینماید.این محصول با استفاده از امواج مایکرویو علاوه بر تأثیر پرتودهی در حذف باکتریهای مواد گیاهی خیلی مؤثرتر از روشهای حرارتی یا شیمیایی است. این روش، از تمام روشهای استریل کردن سریعتر و قابل انعطافتر بوده و نیز مانع بکارگیری گازهای سمی و سرطانزا که برای سلامتی و محیط زیست خطرناک هستند، میشود.
امنیت غذایی یکی از اصلی ترین شرایط تحقق امنیت ملی و یکی از کارکردهای مهم بخش کشاورزی است. توسعه بخش کشاورزی با بهبود دسترسی به غذا، موجب ارتقای امنیت غذایی میشود. یکی از روش های حذف پسماند های کشاورزی، هدر رفت تولید و افزایش زمان انبار داری محصولات کشاورزی میباشد که تأثیر مثبتی بر امنیت غذایی دارد. افزایش قیمت با کاهش دسترسی به غذا و کاهش قدرت خرید، امنیت غذایی را کاهش میدهد. بنابر این با استفاده از روش هایی نوین در عرصه کشاورزی و استفاده موثر بذر های مقاوم و عقیم سازی آفتها و آفت زدایی به روش مایکروویو نه تنها هزینه های استفاده از سموم کاهش پیدا میکند بلکه محصولی سالم تر به جامعه تحویل داده میشود که امنیت غذایی را افزایش میدهد.
گروه تجاری جهانی عیاران با مشارکت شرکت توسعه کاربرد پرتو ها ذستگاه خشک کن و آفت زدایی مایکروویو آروان پرتو تکاپ را معرفی مینماید؛ از مهمترین کاربردهای پرتودهی، استفاده از آن در صنعت مواد غذایی به منظور کاهش آلودگی و افزایش زمان ماندگاری محصولات میباشد. حتی بهترین فرآیندهای تهیه مواد غذایی و رعایت دقیقترین اصول بهداشتی نیز نمیتوانند میکروارگانیسمهای مواد غذایی را به طور کامل از بین ببرند. از طرفی از بین رفتن مواد غذایی یکی از مشکلات مهم کشورهای در حال توسعه است که اغلب در مناطق گرمسیر و مرطوب قرار دارند. منظور از پرتودهی مواد غذایی، استریل کردن آن نیست بلکه کاهش میکروارگانیسمهای مضر تا حدی است که برای مصرف کننده خطری را در برنداشته باشد.
برآوردهای سازمان خواربار و کشاورزی مل متحد (2018) نشان می دهد که در سال 2010 آسیا نیمی از افراد مبتال به سوء تغذیه دنیا را دارد که دو سوم آنها در منطقه جنوبی آن قرار دارد. پیش بینی شده است که میزان رشد محصولات کشاورزی در 20 سال آینده سالیانه برابر1.8 درصد باشد که این نرخ رشد در مقایسه به 20 سال گذشته (رشد سالیانه 2.3 درصد) از آهنگ رشد کمتری برخوردار است. مطالعات زیادی در زمینه امنیت غذایی و عوام موثر بر آن انجام شده است. یکی از روش های مطمئن در آفت زدایی استفاده از روش مایکروویو میباشد.
گروه تجاری جهانی عیاران با همکاری شرکت توسعه کاربرد پرتو ها دستگاه خشک کن و آفت زدایی مایکروویو تکاپ را معرفی مینماید. دستگاه مایکروویو صنعتی آروان پرتو قابلیت استفاده در حوزهها و صنایع مختلفی را دارد و بسته به نیاز و درخواست متقاضی به صورت سفارشی ساخته میشود. از جمله کاربرد آن محصول در صنعت مواد غذایی میتوان به موارد ذیل اشاره کرد: آفت زدایی انواع آجیل (گردو، بادام، پسته، فندق، تخمه آفتابگردان، شاهبلوط و ...) میوه (خرما، انجیر، انواع میوه خشک و ...) گوشت (میگو، ماهی، مرغ، گاو و ...) چاشنیها ( ادویهجات، پودر کاکائو و ...) غلات ( برنج گندم، ذرت، جو و ...) حبوبات (نخود، لوبیا و ...) چای و گلها (چای، زعفران، گیاهان دارویی، دمنوشها) استفاده کرده و همچنین لازم به ذکر است، در صادرات محصولات مختلف الزام به رعایت کاهش درصد سموم مورد استفاده در فرآیند آفتزدایی وجود دارد و نمیتوان در این فرآیند از اتیلن اکساید و سایر روشهای مضر استفاده کرد، لذا صادرکنندگان جهت دسترسی به بازاهای هدف نیاز به طی فرآیند آفتزدایی با استفاده از نمونههای بیضرر هستند و این امر از طریق پرتودهی محصولات قابل دستیابی میباشد.
عدم امنیت غذایی و سوء تغذیه گریبان میلیونها انسان در جهان و مانعی جدی در راه فعالیتهای جسمی و اقتصادی آنهاست، به طوری که 20 درصد جمعیت جهان مبتلا به سوءتغذیه مزمن هستند. و در حدود 190 میلیون کودک زیر پنج سال و 2 میلیارد نفر از کمبود ریزمغذی ها رنج میبرند و روزانه40 هزار کودک کمتر از پنج سال جانشان را از دست میدهند. علی رغم تلاشهای جهانی هنوز تعداد زیادی از فقرای روستایی و شهری کشورهای در حال توسعه با مشکلات دسترسی به آب آشامیدنی سالم و بهداشت محیط و کمبود ریزمغذیها مواجه هستند
گروه تجاری جهانی عیاران با همکاری شرکت توسعه کاربرد پرتو ها دستگاه خشک کن و آفت زدایی مایکروویو آروان پرتو با برند تکاپ را ارائه مینماید. از جمله دلایل پرتو دهی مواد غذایی کشاورزی: وابستگی کمتر به یخچال و صرفه جویی در مصرف انرژی، جلوگیری از دور ریختن و هدر رفتن مواد غذایی، عدم استفاده از نگهدارنده شیمیایی، کنترل و جلوگیری از زاد ولد کردن حشرات در گندم ، جو ، برنج و...، جلوگیری از جوانه زدن پیاز و سیب زمینی در انبار ها میباشد.
با استفاده از دستگاه خشک کن و آفت زدایی مایکروویو تکاپ به سلامت و امنیت غذایی خود و جامعه خود کمک کرده و بدون استفاده از مواد شیمیایی دغدغه صادرات محصول خود را نداشته باشید.
دستگاه اسانس و عصاره گیر گیاهان دارویی با پرتو دهی مایکروویو توسط گروه تجاری جهانی عیاران و شرکت توسعه کاربرد پرتو ها عرضه میگردد.اﻣﻮاج ﻣﺎﯾکرووﯾﻮ، اﻣﻮاج الکترومغناطﯿسی ﺑﺎ ﻓﺮکاﻧﺲ 0.3 تا 300 گیگا ﻫﺮﺗزﻫستند. اﯾن اﻣﻮاج ﺑﻪ داخل ﺑﺎﻓﺖ گیاهی ﻧفوذ کرده و ﺑﺎ ﻣﻮلکول ﻫﺎی قطبی ﻣﺎﻧند آب واکنش داده و گرﻣﺎ ایجاد میکنند. در واقع ﻣﻮلکولهای قطبی ﻣثل آب اﯾن اﻣﻮاج را جذب کرده و ﻣﻮجب ایجاد گرﻣﺎی زﯾﺎد داخلی در ﻣﺎده گیاهی و در نتیجه تخریب ﺳلولها و خارج ﺷدن ﻣﻮاد ﻣﻮثره و ﻋﺼﺎره گیاهی میگردﻧد.
دستگاه اﺳﺎﻧﺲ و ﻋﺼﺎره گیر ﻣﺎﯾکرووﯾﻮ تکاپ ﻣجهزﺑﻪ ﺳنجه اپتیکی از وﺳﺎﯾل کاربردی درکروماتوگرافی میباشد. اﯾن دستگاه علاوه بر تولیدی اسانس، پایش کیفیت ذرات خروج از دستگاه را برای افزایش خلوص انجام میدهد و موجب افزایش کاربرد این سنجههای دقیق در علوم گیاهان دارویی و تحقیقات کروماتوگرافی میگردد. دستگاه اسانس و عصاره گیر مایکروویو تکاپ سازگار با محیط زیست بوده با بهره گیری از امواج مایکروویو قادر به تولید عصاره و انسانس گیاهان دارویی میباشد. این دستگاه مشابه داخلی نداشته و تنها چند نمونه محدود خارجی از آن در دنیا وجود دارد.
امروزه، اسانس ها در صنایع مختلف همچون صنایع آرایشی، بهداشتی، غذایی و غیره استفاده شده و به دلیل کاربردی بودن آن ها، این محصولات دارای تنوع بسیاری هستند. این ترکیبات باتوجه به کاربرد وسیعی که در تولیدات صنعتی ازجمله چاشنیها، داروها، عطرها و حشرهکشها و عوامل ضدمیکروبی دارند، از لحاظ تجاری بسیار حائز اهمیت میباشند.
گروه تجاری جهانی عیاران با همکاری شرکت توسعه کاربرد پرتو ها دستگاه اسانس و عصاره گیر مایکروویو را تحت برند تکاپ ارائه میدهند. یکی از روش های استخراج اسانس و عصاره گیاهی استفاده از روش مایکروویو می باشد؛ دستگاه اسانس و عصاره گیر مایکروویو تکاپ نه تنها مدت زمان عصاره گیری رو از چندین ساعت روش های سنتی به چند دقیقه کاهش میدهد بلکه میزان حلال مصرفی را تا دهها برابر کاهش داده و تمام خواص فیزیکی و شیمیایی گیاهی را در عصاره نگه میدارد. دستگاه اسانس و عصاره گیر مایکروویو تکاپ با استفاده از روش های نوین پرتو دهی سرعت عملکرد شما را بالا برده و اسانس و عصاره ای خالص تر و کیفیت بهتر به شما ارائه می دهد.
در یونان و روم قدیم روغن های معطر، برای معطر ساختن بدن و تسکین درد و ماساژ درمانی و حمام درمانی استفاده می شده است. و در هند باستان، گیاهان معطر و خوشبو در زندگی روزمره و مراسم مذهبی بخصوص از عطر گل های رز و یاسمن و بخور صندل در معابد و مکان های مقدس استفاده می کردند. امروزه برای استخراج این روغن ها و عصاره ها از رزش های نوین مایکروویو استفاده مینمایند که تحولی نوین در صنعت عطریات، اسانس های گیاهی و روغن های فرار میباشد
گروه تجاری جهانی عیاران با همکاری شرکت توسعه کاربرد پرتو ها دستگاه اسانس و عصاره گیر مایکروویو را تحت برند تکاپ ارائه میدهند. عصاره گیری و اسانس گیری با دستگاه مایکروویو تکاپ با غلظت و عملکرد ۴ برابری نسبت به روش رایج و سنتی؛کاهش مدت زمان عصاره گیری و اسانس گیری با دستگاه مایکروویو تکاپ در حد چند دقیقه نسبت به روش رایج ۵ تا ۶ ساعته؛ خلوص روغن های فرار، عصاره ها و اسانس های گیاهی با استفاده از دستگاه پرتو مایکروویو به علت عدم نیاز به دمای بالا؛ دستگاه اسانس و عصاره گیر مایکروویو تکاپ سازگار با محیط زیست بوده و با بهرهگیری از فناوری امواج مایکروویو قادر به تولید عصاره و اسانس گیاهان دارویی میباشد
دستگاه اسانس و عصاره گیر مایکروویو تکاپ مشابه داخلی نداشته و تنها چند نمونه محدود خارجی از آن در دنیا وجود دارد.
اﯾﺮان دارای تنوع بالای زیستی و گیاهی ﺑﻮده و ﺑﯿش از22۰۰ گونه با خواص دارویی در کشور رویش طبیعی دارند. همچنین، حدود 25 درصد گیاهان دارویی بومی و انحصاری کشور بوده و از اﯾن رو ﺗﻮﺳﻌﻪ کشت گیاهان دارویی و تجاری سازی اسانسهای استخراج شده از گیاهان توسط روش های موثر و کارآمد مانند استفاده از دستگاه اسانس و عصاره گیر مایکروویو موجب افزایش صادرات این محصول به بازار جهانی و رفع نیاز داخلی خواهد شد.
گروه تجاری جهانی عیاران با همکاری شرکت توسعه کاربرد پرتو ها دستگاه اسانس و عصاره گیر مایکروویو را تحت برند تکاپ ارائه میدهند. یکی از روش های استخراج اسانس و عصاره گیاهی استفاده از روش مایکروویو می باشد؛ دستگاه اسانس و عصاره گیر مایکروویو تکاپ نه تنها مدت زمان عصاره گیری رو از چندین ساعت روش های سنتی به چند دقیقه کاهش میدهد بلکه میزان حلال مصرفی را تا دهها برابر کاهش داده و تمام خواص فیزیکی و شیمیایی گیاهی را در عصاره نگه میدارد. دستگاه اسانس و عصاره گیر مایکروویو تکاپ با استفاده از روش های نوین پرتو دهی سرعت عملکرد شما را بالا برده و اسانس و عصاره ای خالص تر و کیفیت بهتر به شما ارائه می دهد.
از دیرباز استفاده از عصاره، اسانس ها و مواد خوشبو کننده فرآوری شده از گیاهان در زمان های بسیار دور برای حفظ سلامتی و تقویت جسمانی و روحی رایج بوده است. مصریان 4500 سال پیش از میلاد از عصاره گیاهان معطر مانند گل رز، برگ درخت سدر و موارد مشابه دیگر برای مصارف آرایشی و طبی و مناسک مذهبی و آئین ها استفاده می کردند.
گروه تجاری جهانی عیاران دﺳﺘﮕﺎه ﻋﺼﺎره و اﺳﺎﻧﺲ ﮔﯿﺮ ﮔﯿﺎﻫﺎن داروﯾﻰ ﺑﺎ ﭘﺮﺗﻮدﻫﻰ ﻣﺎﯾﮑﺮووﯾﻮ ساخته ﺷﺮﮐﺖ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﮐﺎرﺑﺮد ﭘﺮﺗﻮﻫﺎ را معرفی مینماید. دستگاه عصاره گیر مایکروویو تکاپ ﻣﺠﻬﺰ ﺑﻪ ﺳﻨﺠﻪ اﭘﺘﯿﮑﻰ که از وﺳﺎﯾﻞ ﮐﺎرﺑﺮدی در ﮐﺮوﻣﺎﺗﻮﮔﺮاﻓﻰ می باشد. دستگاه اسانس مایکروویو ﻋﻼوه ﺑﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ اﺳﺎﻧﺲ، ﭘﺎﯾﺶ ﮐﯿﻔﯿﺖ ذرات ﺧﺮوﺟﻰ دﺳﺘﮕﺎه را ﺑﺮای اﻓﺰاﯾﺶ ﺧﻠﻮص روغن های فرار، اسانس و عصاره اﻧﺠﺎم ﻣﻰ دﻫﺪ و ﻣﻮﺟﺐ اﻓﺰاﯾﺶ ﮐﺎرﺑﺮد اﯾﻦ ﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی دﻗﯿﻖ در ﻋﻠﻮم ﮔﯿﺎﻫﺎن داروﯾﻰ و ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ﮐﺮوﻣﺎﺗﻮﮔﺮاﻓﻰ ﻣﻰ ﮔﺮدد.
دﺳﺘﮕﺎه عصاره و اسانس گیر مایکروویو تکاپ سازگار با محیط زیست بوده و استفاده از این دستگاه جهت استخراج موجب صرفهجویی در زمان عصارهگیری و اسانس گیری می گردد.
در کشورهای چین، قدیم استفاده از گیاهان دارویی و مواد طبیعی قدمت چند هزار ساله دارد و از مواد روغنی در گیاه درمانی و مراسم مذهبی و سنتی استفاده می کردند. گروهی از دانشمندان چینی نیز با مطالعه نسبتاً گسترده و مقایسه دو روش تقطیر با آب و مایکروویو نشان دادهاند از لحاظ کیفیت و مرغوبیت مایکروویو نه تنها تأثیرات منفی ندارد بلکه کارایی و تأثیرات مثبت و قابل توجهی دارد
گروه تجاری جهانی عیاران با همکاری شرکت توسعه کاربرد پرتو ها دستگاه اسانس و عصاره گیر مایکروویو را تحت برند تکاپ ارائه میدهند. یکی از روش های استخراج اسانس و عصاره گیاهی استفاده از روش مایکروویو می باشد؛ دستگاه اسانس و عصاره گیر مایکروویو تکاپ نه تنها مدت زمان عصاره گیری رو از چندین ساعت روش های سنتی به چند دقیقه کاهش میدهد بلکه میزان حلال مصرفی را تا دهها برابر کاهش داده و تمام خواص فیزیکی و شیمیایی گیاهی را در عصاره نگه میدارد. دستگاه اسانس و عصاره گیر مایکروویو تکاپ با استفاده از روش های نوین پرتو دهی سرعت عملکرد شما را بالا برده و اسانس و عصاره ای خالص تر و کیفیت بهتر به شما ارائه می دهد.